2014-03-29 09:34:23
Φωτογραφία για Ο αρχηγός της Αστυνομίας απέρριψε αίτημα αστυνομικού για διδασκαλία σε φροντιστήριο...
Ο πλάγιος τίτλος θα μπορούσε να είναι " ένα καθηγητής ή δάσκαλος απαγορεύει τα φροντιστήρια", καθώς αφενός έτσι (καθηγητή ή δάσκαλο) αποκαλούν πολλοί στην αστυνομία τον κ. Παπαγιαννόπουλο, αφετέρου αυτό (απαγόρευση) καταγγέλλει ότι υφίσταται αστυνομικός, που επιδιώκει να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημα.

Το ερώτημα είναι γιατί

να μην επιτραπεί σε αστυνομικό η διδασκαλία σε φροντιστήριο και δη από πότε αυτη η καθαυτή η διδασκαλία ενός αστυνομικού σε μαθητές είναι ντροπή; Συνεπώς, κατά τη διασταλτική ερμηνεία της απόφασης του κ. αρχηγού, όσοοι αστυνομικοί διδάσκουν στις αστυνομικές σχολές, επιτελούν έργο ντροπής.

Διαβάστε την επιστολή του αναγνώστη μας και τα συμπεράσματα δικά σας.

"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΑΥΤΟ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ.

ΑΠ' ΟΣΟ ΞΕΡΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙ/ΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ." 

http://www.bloko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ