2014-04-01 20:34:10
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΚΑΝΕ... ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΕΦΕΣ
Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος η Αναντολού Εφές κινδύνεψε... να χάσει δικό της παιχνίδι, αλλά στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην Γκαζιάντεπ με 71-62.

Η ομάδα των Βαγγέλη Αγγέλου και Κώστα Βασιλειάδη κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε ότι θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Γκαζιάντεπ, καθώς μετά από 20 αγωνιστικά λεπτά η Εφές ήταν μπροστά με 42-27. Μετά το ημίχρονο όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν την Εφές, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της και έφτασε τελικά στη νίκη με 71-62, που την διατήρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Αναντολού Εφές την προσεχή Παρασκευή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση του Πρωταθλητή Ευρώπης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκς.

Πρώτος σκόρερ για την Εφές ήταν ο Τζαμόντ Λούκας με έντεκα πόντους και τον ακολούθησε ο Μίλκο Μπιέλιτσα με δέκα πόντους. Ο Κώστας Βασιλειάδης στα 18:52 λεπτά που συμμετείχε είχε επτά πόντους με 2/2 τρίποντα. Από την Γκαζιάντεπ ξεχώρισε ο Μπαρίς Ερμίς με 13 πόντους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ