2014-04-03 09:51:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη από την Πέμπτη 3 έως και το Σάββατο 5 Απρίλη 2014, και το οποίο έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ, 3/4, 8.00μ.μ., στο επάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων (παιδική χαρά), η ομάδα «Νέοι στην πόλη» της ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη διοργανώνει προβολή της ταινίας «Ο δρόμος προς τη δύση» με την Κάτια Γέρου και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τις κοινωνικές ανισότητες, το trafficking, τους μετανάστες με ομιλητές την κ. Λιονάκη Μαρία και τον κ. Λάμπρου Γιάννη, μέλη συντονιστικού της ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4/4, 7.00μ.μ., στην συνοικία του Άγιου Ιωάννη Πράτσικα, στο καφενείο του Βέρρα, στην οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 60, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Σπαρτινό.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 5/04, 6.30μ.μ., στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών της Παραλίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με κεντρικούς ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Σπαρτινό και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας κ. Κώστα Γαβριηλίδη.

Καλούμε του πατρινούς πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις και να συμβάλλουν με την συμμετοχή τους στην ανάδειξη γενικότερων πολιτικών αλλά και τοπικών ζητημάτων των γειτονιών της πόλη μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ