2014-04-04 19:12:11
Φωτογραφία για ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ : ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να περάσουν από τα προημιτελικά της Euroleague εξέφρασε στον «αέρα» του "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ο Μάνος Μανουσέλης.

Τα μέγιστα στάνταρ της απόδοσή τους θα πρέπει να πιάσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να προκριθούν στο Final-4 όπως εξήγησε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, ο οποίος τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι αυτή που θα διαλέξει έναν από τους «αιώνιους» διότι αγωνίζεται μια μέρα μετά από εκείνους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

-για τον Παναθηναϊκό

«Νομίζω από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Η Μάλαγα είναι μια ομάδα που είναι σοβαρή, αλλά δεν έχει τις μονάδες που έχει ο Παναθηναϊκός και η κατάληξη ήταν φυσιολογική».

-για τον Αλβέρτη

«Η αίσθηση μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετικός με τον Αλβέρτη γιατί κάποιοι παίκτες παίζουν διαφορετικά. Πολλοί νόμιζαν ότι με την ανάληψη του «Φράγκι» οι «πράσινοι» θα τρέξουν, αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το «τριφύλλι» παίζει ένα σετ μπάσκετ που είναι ένα δημιούργημα του Αργύρη Πεδουλάκη».


-για την επόμενη φάση της Euroleague και τη Ρεάλ

«Δεν εξαρτάται ούτε από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα διαλέξει με ποιον από τους δυο θα παίξει διότι αγωνίζεται μια μέρα μετά από τους “αιώνιους”».

-Για το μπάσκετ που έχουν παίξει μέχρι στιγμής

«Τόσο ο Ολυμπιακός, τόσο και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση. Έχω την εντύπωση ότι όποιος πέσει με την Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει λίγο πιο εύκολο έργο. Αντίθετα με την ΤΣΣΚΑ θα είναι λίγο πιο δύσκολο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ