2014-04-06 02:18:05
Φωτογραφία για Ο James Franco και η 17χρονη ανήλικη!
​Τρύπα να κρυφτεί ψάχνει ο James Franco, ο οποίος πήγε να αποπλανήσει μια 17χρονη ανήλικη, η οποία του «γυάλισε».

Μάλιστα οι δυο τους έστελναν και πολλά μηνύματα μεταξύ τους, με τον 35χρονο star να τη ρωτά πόσο χρονών είναι, που μένει και αν έχει αγόρι.

Παράλληλα, της έστειλε και δυο selfie φωτογραφίες ώστε να της αποδείξει πως είναι ο ίδιος, και δεν της κάνει πλάκα κάποιος.

Η μικρή δεν ανταποκρίθηκε στον έρωτά του, αλλά η… «περιπετειούλα» του έκανε τόσο το γύρο των social media, όσο και των ΜΜΕ, παίρνοντας απίστευτες διαστάσεις.

Αφήστε που εικόνες από τη συνομιλία του Franco με την 17χρονη Lucy Clode, είναι πλέον σε κοινή θέα.

Θέλετε να μάθετε πως αντέδρασε ο James Franco; Ο 35χρονος ηθοποιός απάντησε σε συνέντευξη του ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, για την υπόθεση, λέγοντας πως «έδειξα κακή κρίση που άρχισα το chat με τη Lucy. Νιώθω ντροπιασμένος και “θύμα” των social media. Η κρίση μου ήταν κακή και πήρα το μάθημά μου. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι από την άλλη πλευρά».

Και μπορεί ο James Franco να παραδέχτηκε την «κουτσουκέλα» του, αλλά υπήρξαν και πολλοί που είπαν πως όλο αυτό «στήθηκε» ώστε ο 35χρονος star να προωθήσει τη νέα του ταινία, “Palo Alto” στην οποία υποδύεται έναν καθηγητή ο οποίος αποπλανεί την ανήλικη μαθήτρια του.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ