2012-04-21 01:22:52
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Εντονότερος έγινε ο προβληματισμός στον ΠΑΟΚ μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν άμεσα να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή.

O προβληματισμός ήταν έντονος για την παρουσία της ομάδας καθ'ολη την διάρκεια της σεζόν, αλλά έγινε όμως εντονότερος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Βέβαια μπορεί αυτή να είναι αναμενόμενη όμως στον ΠΑΟΚ στέκονται στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που δεν πέρασε απαρατήρητη στους διοικούντες των "ασπρόμαυρων", οι οποίοι περιμένουν να τελειώσει η σειρά των αγώνων με τους ερυθρόλευκουςγια να αρχίζουν να προγραμματίζουν την επόμενη μέρα.

"Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα", λένε στον ΠΑΟΚ που επισημαίνουν πως από εβδομάδα έρχονται συναντήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του "contra.gr".

Αυτές θα έχουν να κάνουν με τον απολογισμό της σεζόν και κυρίως το θέμα του προπονητή που "καίει" αυτή την στιγμή. Η φετινή σεζόν μπορεί να μην "βγήκε" στον Σούλη Μαρκόπουλο, μπορεί να υπάρχει σχέδιο για "ψαλίδι" στο θέμα του προπονητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει σίγουρα. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μια άποψη που λέει πως ο Μαρκόπουλος δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα αυτά τα χρόνια και κάνουν λόγο για μια ηθική δέσμευση απέναντι του.


Το ότι υπάρχει προβληματισμός για τον Μαρκόπουλο είναι δεδομένο και αυτό δεν έχει αλλάξει, όμως στον ΠΑΟΚ σκέφτονται κι άλλες προεκτάσεις ενός ενδεχομένου διαζυγίου... Το οποίο όμως δεν το αποκλείουν στον ΠΑΟΚ εάν ο Μαρκόπουλος δεν πει το "ναι" σε διάφορα νέα δεδομένα.

Οι παίκτες από την πλευρά τους τα είπαν μεταξύ τους για την ήττα από τον Ολυμπιακό, υπήρξε αυτοκριτική στους κόλπους τους και αυτό που προκύπτει είναι πως το Σάββατο (22/4) απέναντι στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ θα δείξουν μια άλλη εικόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάλι βροχούλες!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάλι βροχούλες!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ