2014-04-07 14:43:06
Φωτογραφία για Let's do it Greece 2014: 3η συνεχόμενη χρονιά δράσης για τον σύλλογο γονέων δημοτικού Άνοιξης
Φέτος ήταν η 3η χρονιά που η Ελλάδα συμμετείχε στη διεθνή εθελοντική καμπάνια “Let's do it World”, με σκοπό την προώθηση περιβαλλοντικής συνείδησης. Στόχος της προσπάθειας ήταν, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη να καθαρίσουν σε μία μέρα τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και του αστικού περιβάλλοντος.

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, αντιλαμβανόμενος από την πρώτη χρονιά της δράσης “Let's do it Greece” την σπουδαιότητά της, έδωσε και φέτος δυναμικό παρόν με την ενεργή συμμετοχή του για 3η συνεχόμενη χρονιά στον καθαρισμό προεπιλεγμένου σημείου και συγκεκριμένα του άλσους ΣΑΑΚ Μπογιατίου της Ανοιξης.

Στον καθαρισμό της Κυριακής 6 Απριλίου, ο οποίος φέτος διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου, συμμετείχαν και άλλοι εθελοντικοί φορείς και σύλλογοι του Δήμου, όπως σύλλογοι εθελοντών πολιτικής προστασίας, εθελοντικές οργανώσεις και πολιτιστικοί σύλλογοι, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει συλλογικό πνεύμα. Ακολούθησε παιχνίδι στο λούνα παρκ ανακύκλωσης της ΕΕΑΑ και συλλογικό πικ νικ, σ’ ένα απόλυτα καθαρό περιβάλλον!!


Παράλληλα με τον καθαρισμό ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η δράση ανακύκλωσης παλιών ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων, που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, σε συνεργασία με την εταιρεία «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ».

«Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, ευχαριστώ θερμά όλους τους εθελοντές μαθητές και γονείς του σχολείου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν με ανιδιοτέλεια στον 3ο (από πλευράς Συλλόγου) καθαρισμό του Άλσους ΣΑΑΚ. Το Άλσος μας είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον Δήμο Διονύσου, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας και δυστυχώς έχει μείνει αναξιοποίητο. Οι δυνατότητες που θα μπορούσε να προσφέρει για πεζοπορία, ποδηλασία, παιχνίδι και διασκέδαση, σκοντάφτουν στην έλλειψη φωτισμού, διαμόρφωσης και επισκευής των εγκαταλελειμμένων εγκαταστάσεων αναψυχής (τραπεζιών και παιδικής χαράς). Εμείς που το χρησιμοποιούμε, τουλάχιστον ας το διατηρούμε καθαρό. Κατερίνα Αυγέρη / Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ