2014-04-09 20:46:12
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ 100%! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... ΑΣ ΕΡΘΕΙ!
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τις τρεις σερί ήττες από τον Παναθηναϊκό ενώ εξήγησε γιατί οι αντίπαλοι φοβούνται να παίξουν μαζί τους στα play offs.

Ο Κώστας Σλούκας γνωρίζει καλά τη σημασία του παιχνιδιού με τους "πράσινους" και χαίρεται που ένα ντέρμπι θα γίνει επιτέλους στο ΣΕΦ.

Ο διεθνής γκαρντ αρχικά ανέφερε: «Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα του Παναθηναϊκού πόνεσαν την ομάδα. Το αυριανό είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε την τρίτη θέση και απέναντι στον Παναθηναϊκό πάντα υπάρχει κίνητρο. Εχουμε μάθει από τις ήττες. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό», δήλωσε ο 24χρονος διεθνής γκαρντ του πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει προτίμηση σε κάποια εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η ομάδα είναι 100% έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη και μετά όποιος θέλει να έρθει, ας έρθει. Υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών στο Τοp 16. Θέλουμε τη νίκη και την τρίτη θέση. Η ομάδα θα είναι πιο απελευθερωμένη στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως σαν αουτσάιντερ είναι πολύ καλός και για αυτό πολλοί αντίπαλοι τον φοβούνται. Μακάρι αυτό να επαληθευτεί και φέτος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ