2014-04-09 20:48:05
Φωτογραφία για O αδερφός του Παντελή Παντελίδη, βρίζει Ρήγα και Ζαχαράτο για το κράξιμο στον τραγουδιστή
​Ποιος είδε τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη και δεν τον φοβήθηκε, μετά το κράξιμο που έφαγε ο τραγουδιστής στο χθεσινό live του «Your Face sounds Familiar», από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Οι δυο κριτές του show, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μέσω του Λευτέρη Ελευθερίου που υποδύθηκε τον τραγουδιστή, στόλισαν τον Παντελή Παντελίδη, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων «τυφλοπόντικα, με άρωμα τζατζίκι, και look διπλού πιτόγυρου με χάλια φωνή».

Αυτά άκουσε και ο αδερφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έβρισε τους δυο κριτές, με πολύ άσχημο τρόπο.

Το μήνυμα αρχικά ήταν σε global θέα, αλλά στη συνέχεια ή το έσβησε, ή απλά το έκανε να φαίνεται μόνο στους φίλους του, γιατί πλέον δεν υπάρχει στο προφίλ του.

Θέση για το κράξιμο στον Παντελή Παντελίδη, πήρε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσα από την εκπομπή, σχολίασε ότι δεν του άρεσε αυτό:


«Να κάνεις κριτική στον παίκτη, αλλά μέσω του παίκτη, ο Τάκης Ζαχαράτος και κυρίως ο Αλέξανδρος Ρήγας, ξέσκισαν τον Παντελίδη. Δεν επιτίθεσαι σε έναν καλλιτέχνη μέσα από το παιχνίδι. Άσχετα, που ούτε εμένα μου αρέσει ο Παντελής Παντελίδης. Η ουσία είναι ότι χθες έγινε μια εκπομπή για να ξεφτιλίσουν τον Παντελίδη!»

Και η παρέα του "Πρωινού mou", πάντως, δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα με την Τζένη Μπαλατσινού να αναφέρει ότι ο Ζαχαράτος "ξεπέρασε το όριο".

«Ο Τάκης έχει ένα θέμα. Όταν μιλάει είναι σαν να παίζει. Δηλαδή στις παραστάσεις του ανεβαίνει και σατιρίζει τα πάντα. Πολλές φορές λέει και χοντρά πράγματα αλλά επειδή είναι σε έναν χώρο δικό του, το αντέχεις. Πηγαίνεις γι’ αυτό. Θεωρώ ότι με τον Παντελίδη, παρόλο που δεν τον έχω δει από κοντά να τραγουδάει, αν ήμουν στη θέση του θα είχα λίγο τα νεύρα μου σήμερα. Δηλαδή θεωρώ ότι λίγο πέρασε το όριο. Άλλο να είσαι στο χώρο σου και να σατιρίζεις και άλλο να είσαι στην τηλεόραση, σε ένα συγκεκριμένο πόστο, και αντί να μιλάς για τον μεταμφιεζόμενο να μιλάς για τον καλλιτέχνη που παριστάνει ο άλλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ