2014-04-09 20:49:05
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Χειροπέδες σε 26χρονο Τρικαλινό για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη χθες το πρωί στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 26χρονος Τρικαλινός για διακίνηση, μεταφορά, καλλιέργεια, και κατοχή χασίς καθώς και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο συλληφθείς επιχείρησε μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, να διακινήσει δέμα για την Αθήνα που περιείχε 1.129 γραμμάρια χασίς.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για προμήθεια και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από τον συλληφθέντα, οι Αστυνομικοί τον έθεσαν υπό επιτήρηση. Χθες το πρωί ο 26χρονος, μετέβη από την οικία του με ΙΧΕ αυτοκίνητο στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, για να παραδώσει ένα δέμα με προορισμό την Αθήνα.

Στην συνέχεια, αφού παρέδωσε το δέμα στους υπαλλήλους, οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα, διαπίστωσαν ότι το δέμα περιείχε ποσότητα χασίς και τον συνέλαβαν

Το δέμα με το χασίς κατασχέθηκε, καθώς επίσης και το προαναφερόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.


Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου , βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με χασίς συνολικού βάρους 396,5 γραμμαρίων, 8 καλλιεργούμενα φυτά κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες, αυτοσχέδιος μεταλλικός τρίφτης, ηλεκτρονική ζυγαριά, 35 κενά σακουλάκια, σιδερογροθιά και κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Τρικάλων από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 22χρονος Τρικαλινός και 28χρονος Αλβανός για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης χασίς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για κατοχή και διακίνηση χασίς από τον 22χρονο συλληφθέντα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στην οικία του, στην οποία βρισκόταν ο ίδιος μαζί με τον 28χρονο.

Κατά την έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία με χασίς συνολικού βάρους 678 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο υπήκοος Αλβανίας είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, συνελήφθησαν 2 Τρικαλινοί ηλικίας 26 και 30 ετών για παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 26χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οποία βρισκόταν ο ίδιος μαζί με τον 30χρονο.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν νάιλον σακούλα με ποσότητα καπνού, βάρους 351 γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, συσκευασία με χασίς, συνολικού βάρους 9,3 γραμμαρίων και μεταλλικός τρίφτης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ