2012-04-21 09:07:19
Φωτογραφία για Σ.ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: Τα κορίτσια δεν ήταν πόρνες, γδύθηκαν για να χορέψουν!
Τελευταία, με όσα έτυχαν, δεν οργάνωσα τέτοιου είδους γιορτές, αλλά εννοώ να ξαναρχίσω σύντομα, ο πρώην πρωθυπουργός των Ιταλών λίγο πριν παρουσιαστεί στον ειδικό ανακριτή του Μιλάνου, αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διέψευσε ότι στη βίλα του 'Αρκορε διοργάνωνε πάρτι οργίων και... ξεκαθάρισε ότι τα καλλίγραμμα κορίτσια τα οποία προσκαλούσε δεν ήταν πόρνες ντυμένες καλόγριες όπως τον κατηγορούν και σε καμία περίπτωση δεν χρειάστηκε να πληρώσει κάποιο από αυτά για να κάνουν σεξ.

«Επρόκειτο για δείπνα επιπέδου. Είναι αλήθεια, οι κοπέλες μεταμφιέζονταν, αλλά το έκαναν απλά επειδή επρόκειτο για διαγωνισμούς μπουρλέσκ. Κάποιες φορές τα δείπνα εξελίσσονταν σε γιορτές που συνεχίζονταν κάτω στην παλιά ντίσκο των παιδιών μου, σε ατμόσφαιρα ευθυμίας και μεγάλης διασκέδασης», υποστήριξε ο Καβαλιέρε ενώ στους δημοσιογράφους δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν πλήρωσα ποτέ γυναίκες για να κάνει σεξ, και οι εισαγγελείς δεν θα αποδείξουν το αντίθετο. Ας κάνουν όσες έρευνες θέλουν».

Ο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε επίσης κατηγορηματικά ότι έδωσε λεφτά σε ανήλικη για να πέσει μαζί του στο κρεβάτι, για την οποία άσκησε αργότερα την πολιτική του επιρροή στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να την αποφυλακίσουν (την είχαν συλλάβει για κλοπή).

Ο μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός δεν λησμόνησε να υπογραμμίσει ότι τώρα πια δίνει χρήματα στα κορίτσια που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι του επειδή: «οι κοπέλες καταστράφηκαν από την δικαστική αυτή υπόθεση. Κανείς, πλέον, δεν τους προσφέρει δουλειά και έχασαν ακόμη και τους αρραβωνιαστικούς τους»!

Σε ό,τι αφορά την μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, η οποία φέρεται να γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη, ο ίδιος δήλωσε πως η κοπέλα δεν ήταν καν Αιγύπτια. Απλώς, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Μιλάνου με κατηγορία περί κλοπής πριν από τρία χρόνια και εκείνος έπεισε τους αστυνομικούς να την αφήσουν ελεύθερη.... λέγοντας πως ήταν ανηψιά του τότε Αιγύπτιου πρόεδρου Χόσνι Μουμπάρακ.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
21 Απριλίου 1967 –Δεν ξεχνάμε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
21 Απριλίου 1967 –Δεν ξεχνάμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ