2014-04-11 13:51:05
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Το ευχαριστώ της μάνας για τη βοήθεια που δέχτηκε
Με δάκρυα στα μάτια η χήρα μητέρα της 35χρονης Δήμητρας Γκολέτσα από το Γριζάνο Τρικάλων, ζήτησε... να δημοσιεύσουμε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς της, σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω του trikalanews.gr και στήριξαν οικονομικά την οικογένειά της, ώστε η 35χρονη κόρη της να αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας που είχε.

«Θέλω να τους έχει ο Θεός καλά, να έχουν την υγεία τους αυτοί και οι οικογένειές τους και να τους ευχηθώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το καλό που έκαναν στην κόρη μου η Παναγιά να τους ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο», δήλωσε βουρκωμένη η μητέρα της 35χρονης.

Η κόρη της χειρουργήθηκε για 3η φορά σε κλινική των Αθηνών και συγκεντρώθηκε ένα χρηματικό ποσό που επέτρεψε την οικογένεια όχι μόνο να καλύψει τα έξοδα αυτής της επέμβασης, αλλά να ξεχρεώσει και τις οικονομικές υποχρεώσεις σε ιδιωτικό Νοσοκομείο από προηγούμενη επέμβαση και νοσηλεία.

Η 35χρονη σήμερα αναρρώνει μετά την επιτυχημένη επέμβαση και μαζί με αυτή, κέρδισε …χρόνια και η μητέρα της που χάρις στην ανταπόκριση συνανθρώπων μας, διαπίστωσε πώς τελικά δεν ήταν τόσο …μόνη στην ζωή όπως πίστευε trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ