2012-04-21 10:41:05
Φωτογραφία για ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ...ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
Συνάντησ με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλουν τα στελέχη της "πράσινης" ΠΑΕ, προκειμένου να πείσουν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να συμβάλει στα λειτουργικά έξοδα Τα ταμεία... είναι "μείον", ενώ τα χρήματα που μπαίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, λόγω της παντελούς απουσίας διοίκησης.

Έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας και για αυτό τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι που ίσως συμβεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Τα στελέχη των "πράσινων" θα ζητήσουν από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να συμβάλει οικονομικά, ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν τουλάχιστον στα λειτουργικά έξοδα και να τελειώσει η χρονιά χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Σχετικά με την απόφαση της UEFA για την αδειοδότηση της ομάδας, αυτή... αργεί ακόμα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ΠΑΟ, αυτή θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των play offs.

Η ετυμηγορία θα έχει να κάνει με την τελική απόφαση της ΕΠΟ, με το "τριφύλλι" να μην έχει πολλές ελπίδες για κάτι θετικό.

* Πως είναι δυνατόν να περιμένουν απο έναν άνθρωπο που οι οπαδοί της ομάδας τους τον βρίζουν σε κάθε τους...βήμα να συμβάλει οικονομικά, το γνωρίζουν μόνο αυτοί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ