2014-04-21 17:40:14
Φωτογραφία για Ο Θεοδωράκης είναι ο Μπέπε Γκρίλο της Ελλάδας, σύμφωνα με τους Financial Times
Σε έναν σοβαρό δημοσιογράφο που έχει καλύψει πολλά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας αναφέρονται οι Financial Times στο αφιέρωμα που κάνουν στον Σταύρο Θεοδωράκη. Στο δημοσίευμα ο πρόεδρος του Ποταμιού παρομοιάζεται με τον Μπέπε Γκρίλο, ως ένα πολιτικό πρόσωπο προερχόμενο από την τηλεόραση, ενώ ο συντάκτης του άρθρου σκιαγραφεί το προφίλ του Σταύρου Θεοδωράκη.

««Όπως και ο Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία, ο Στ. Θεοδωράκης, χρησιμοποίησε την φήμη που απέκτησε από την τηλεόραση για να προωθήσει τον εαυτό του στην πολιτική σκηνή. Όμως, αντίθετα με τον Γκρίλο, δεν είναι κωμικός αλλά ένας σοβαρός δημοσιογράφος που έχει καλύψει πολλά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας, όπως αναφέρει το enikos.gr.

Για να καταλάβεις το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη, αρκεί να του ρίξεις μια ματιά: Φοράει T-shirt, στρατιωτικό σακάκι και αθλητικά, θέλοντας να τονίσει την απόσταση που τον χωρίζει από τους υπόλοιπους Έλληνες πολιτικούς, από τους οποίους θέλει να διαφοροποιηθεί το δυνατόν περισσότερο».


Στο αφιέρωμα, που φέρει τον τίτλο «Η υποστήριξη ρέει στο νέο, ελληνικό κόμμα ΄Ποτάμι΄, περιλαμβάνεται και συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη, στην οποία ο πρόεδρος του Ποταμιού μιλάει για τους στόχους του κόμματος αλλά και για την χρηματοδότηση του εγχειρήματος.

«Αισθανόμουν αδύναμος ως δημοσιογράφος και γι αυτό στράφηκα στην πολιτική για να αλλάξω τα πράγματα. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το παλιό σύστημα έχει αποτύχει. Στο σημείο αυτό της κρίσης η Ελλάδα δεν χρειάζεται αριστερές ή δεξιές κυβερνήσεις, χρειάζεται λογικές λύσεις. Να γίνει προτεραιότητα η προστασία όσων βρίσκονται σε δύσκολη θέση», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τα οικονομικά του κόμματος υπογράμμισε,

«Οι οικονομικές μας δυνάμεις είναι μικρές. Τα βγάζουμε πέρα από μικρές δωρεές πολλών ανθρώπων και δεν πληρώνουμε μισθούς. Δεν έχουμε μεγάλα έξοδα σε ασφάλεια ή οχήματα και όποιος δουλεύει για εμάς είναι εθελοντής». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ