2014-04-21 20:40:44
Φωτογραφία για Ο Σουμάχερ είναι σε κώμα, αλλά ένας Ισπανός του έκανε μήνυση για τροχαίο
Ολος ο κόσμος αγωνιά για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ και αναρωτιέται αν θα καταφέρει ποτέ να συνέλθει. Ενας Ισπανός όμως δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι ο Γερμανός «πιλότος» της F1 βρίσκεται σε κώμα και του έκανε μήνυση.

Ο Σουμάχερ κατηγορείται ότι τον έριξε από τη μηχανή του, όταν δεν του έδωσε προτεραιότητα ως όφειλε σε πλατεία κοντά στη Σεβίλλη. Πρόκειται για ατύχημα που έγινε μερικές εβδομάδες πριν από το ατύχημα που είχε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κάνοντας σκι.

Ο Ισπανός, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ζητά αποζημίωση για το κάταγμα στον καρπό που έπαθε όταν έπεσε από το μηχανάκι στις 17 Νοεμβρίου πέρυσι, όπως και για τις φθορές στα ρούχα, το ρολόι και το δίκυκλο όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η μήνυση είναι εναντίον του Σουμάχερ και της εταιρείας που του είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατά την επίσκεψή του στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Γερμανός φέρει ευθύνη για το ατύχημα, αν και σημειώνεται πως στο σημείο υπήρχε ελλιπής φωτισμός.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα ακόμη Concep για το iphone 6
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα ακόμη Concep για το iphone 6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ