2014-04-22 16:07:40
Φωτογραφία για Η Κάμερον Ντίαζ δεν προσπαθεί να γίνει Κέιτ Άπτον
Συμμετέχει στην αισθηματική κωμωδία του Νικ Κασαβέτις, "The Other Woman", όπου και υποδύεται, τι άλλο φυσικά, από την πέτρα του σκανδάλου. Ο λόγος για την Κέιτ Άπτον, που πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο δίπλα σε μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ένα από αυτά είναι και η Κάμερον Ντίαζ.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη συμπρωταγωνίστριά της, καθώς και για το κατά πόσο φοβήθηκε τη σύγκριση μαζί της. Όπως τόνισε δεν ένιωσε κανένα άγχος για το κορμί της, όταν για τις ανάγκες του φιλμ φόρεσε μπικίνι και αναμετρήθηκε με τις πληθωρικές καμπύλες του 21χρονου μοντέλου.

«Όταν γυρίσαμε αυτή τη σκηνή στην παραλία, δεν είχα κάνει καμία ιδιαίτερη προετοιμασία πριν. Γυμναζόμουν ελάχιστα», δήλωσε η 41χρονη στην Telegraph και συνέχισε: «Δε σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό: "Αχ Θεέ μου, θα εμφανιστώ με μπικίνι δίπλα στην Κέιτ. Τι θα πει ο κόσμος"».

Μάλιστα, τόνισε πως νιώθει πιο άνετα από ποτέ με το κορμί της και αναφερόμενη στην Άπτον επισήμανε: «Είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερή της. Δεν προσπαθώ να είμαι σαν αυτή. Είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα. Είμαστε δύο πολύ διαφορετικές γυναίκες». 
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ