2014-04-22 17:03:12
Φωτογραφία για Αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για τον τελικό
Την Τετάρτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ζήτηση που θα ξεπεράσει κατά πολύ την προσφορά αναμένεται να έχουν τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου. Τα 21.300 «μαγικά χαρτάκια» που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός για τις ανάγκες των φιλάθλων του αναμένεται να εξαντληθούν με την έναρξη της διάθεσής τους, από την Τετάρτη.

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ περίπου τα μισά θα πάνε στους συνδέσμους κι αν περισσέψουν κάποια (πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο) θα πωλούνται στους υπόλοιπους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης:

«Στη διάθεση των φιλάθλων με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τίθενται από αύριο Τετάρτη 23 Απριλίου, τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 26 Απριλίου και ώρα 8 το βράδυ.


Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη συμμετοχή του στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της στήριξης που πρόσφερε, η διάθεση των εισιτηρίων αφορά για το πρώτο διάστημα αποκλειστικά τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με χρονική προτεραιότητα έως και την Πέμπτη 24/04 και ώρα 13:00.

Εφόσον στην πορεία υπάρξει διαθεσιμότητα, τότε θα δοθεί η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων και από τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας, μέσω νέας ανακοίνωσης από την ΠΑΕ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αυστηρά με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με την οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται έως 2 εισιτήρια στο όνομά τους.

Οι Κάτοχοι Καρτών Διαρκείας των Θυρών 13, 14 και 7 θα εξυπηρετηθούν αποκλειστικά από τους Συνδέσμους στους οποίους ανήκουν και όχι από τα εκδοτήρια της Θύρας 4.

Να υπογραμμίσουμε επίσης, πως το κοινωνικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και της adidas "all in for leoforos" που αφορά στη δωρεάν διάθεση 250 εισιτηρίων για ανέργους, δεν θα ισχύσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου μας, -στην αυριανή πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού- τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 θα λειτουργούν από τις 10:00 έως τις 19:00, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες κανονικά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Αναλυτικά οι Θύρες και οι τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ:

ΘΥΡΕΣ 1 και 35 τιμή 10 Ευρώ

ΘΥΡΕΣ 2, 3, 4, 32 και 34 τιμή 15 Ευρώ

ΘΥΡΕΣ 5 και 6 τιμή 25 Ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 7Α και 30 τιμή 30 Ευρώ.

Για τους οργανωμένους φιλάθλους διατίθενται εισιτήρια από την ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. στη Θύρα 32 του ΟΑΚΑ και από τη «ΘΥΡΑ 13» στις Θύρες 1, 3, 35 και 2. Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας θα εξυπηρετηθούν αποκλειστικά από τους Συνδέσμους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 - 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ