2014-04-22 19:39:06
Φωτογραφία για Ημερίδα για τα αποτελέσματά του ευρωπαϊκού σχεδίου «EcoTASK”
Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των στόχων και αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού σχεδίου «EcoTASK: Ανταλλαγή μεθόδων και στρατηγικών για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης», διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Grundtvig.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Σκοπός της ημερίδας είναι η γενικότερη πληροφόρηση των συμμετεχόντων για το σχέδιο και ειδικότερα για τα αποτελέσματά του, καθώς και η υιοθέτηση χρήσιμων μεθόδων και πρακτικών αλλά και η αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού του σχεδίου σε μελλοντικές δραστηριότητες των συμμετεχόντων.

Δικαίωμα συμμετοχής: εκπαιδευτές ενηλίκων, μαθητές, υπεύθυνοι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και άτομα που σχετίζονται άμεσα με το περιβάλλον και επιθυμούν να αποκτήσουν ή βελτιώσουν την οικολογική τους συνείδηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Ελευθερία Σπανού, τηλ: 2341352151 και ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση. Η παρουσία και ενεργός συμμετοχή του κοινού είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Σημειώνεται πως η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη και θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης κατόπιν αιτήματος του συμμετέχοντα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ