2014-04-23 00:13:23
Φωτογραφία για Κρήτη: Συγκλονίζει ο θάνατος του Γιώργου Γυπαράκη - Ο δράστης που έριχνε μεθυσμένος μπαλωθιές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα!
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία άσκησε ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 40χρονο άνδρα που συνελήφθη για το αιματηρό επεισόδιο στα Μυριοκέφαλα που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη.

Ο 40χρονος που έβγαλε το όπλο και έριξε της μπαλωθιές που οδήγησαν στην τραγωδία και όπως προέκυψε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στον εισαγγελέα ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Η τελευταία πράξη του Δράματος γράφτηκε τη Δευτέρα στις 15.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού όπου όλο το χωρίο και αρκετός κόσμος από τα γύρω χωρία, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία τον Γιώργο Γυπαράκη.

Από το απόγευμα του Πάσχα που μαθεύτηκε το τραγικό γεγονός φίλοι του μέσα από τα social media έγραψαν μία μαντινάδα, για να πουν με τον δικό τους τρόπο ''καλό ταξίδι'' στον αγαπημένο τους Γιώργο Το χρονικό της τραγωδίας και τα λόγια αυτοπτών μαρτύρων 


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του γλεντιού, το Πάσχα, ο 40χρονος φίλος του θύματος, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές. Κάποια στιγμή το όπλο έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια επιδιόρθωσης, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί θανάσιμα ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης, ενώ ένας ακόμη 23χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ασή Γωνιάς, περιέγραψε στο NewsIt τα όσα έγιναν. Ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης τονίζει: ''Ο συγχωρεμένος αθλητής είχε πάει μαζί με τη μητέρα του στο διπλανό χωριό τα Μυριοκέφαλα, όπου η μητέρα του είναι από εκεί, για να γιορτάσουν την ημέρα του Πάσχα.

Κάποια στιγμή ο δράστης μετέβη στο σημείο όπου γιόρταζαν την Ανάσταση και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο του εκπυρσοκρότησε και από ότι είπε ο ιατροδικαστής έφυγαν τέσσερις σφαίρες οι οποίες, μία ήταν θανατηφόρα στο κεφάλι, η άλλη στο λαιμό, στο στήθος και το χέρι. Θεωρώ ότι είναι ατύχημα, διότι με το συγκεκριμένο δράστη ήταν γνώριμοι και είχαν κάνει στο παρελθόν παρέες''

Ο πρόεδρος της ομάδας έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον άτυχο αθλητή: ''Ήταν ένα αγαπητό παιδί σε όλη την κοινωνία της Ασή Γωνιάς, στο Ρέθυμνο γενικά. Ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ασή Γωνιάς από τις ακαδημίες, με συνεχείς συμμετοχές. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, Κύπελλο"...

''Σε ηλικία 13-14 χρονών είχε χάσει τον πατέρα του. Ήταν αρχηγός της οικογένειας. Όταν ήταν παιδί έπαιζε μπάλα και συγχρόνως είχε και την ευθύνη να διαχειρίζεται 500-600 πρόβατα. Δηλαδή μπήκε στα βάσανα από πολύ μικρό παιδί. Παρά ταύτα συμμετείχε ανελλιπώς στις υποχρεώσεις της ομάδας και σίγουρα ο χαμός του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, το Ρέθυμνο, τα Χανιά''.

Πηγή Φωτ: Facebook

Πηγή: newsit
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ