2014-04-24 20:42:30
Φωτογραφία για Αρνείται τις κατηγορίες περί δωροδοκίας ο Έκλεστοουν
Για χρηματισμό τραπεζίτη με 27 εκατ. λίρες κατηγορείται ο επικεφαλής της φόρμουλα 1

Τις κατηγορίες περί δωροδοκίας γνωστού τραπεζίτη για να μεσολαβήσει την πώληση μετοχών της εταιρείας του αρνήθηκε ο Μπέρνι Εκλεστοουν στην πρώτη ημέρα της δίκης του.

Ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μια γραπτή του δήλωση την οποία και διάβασε σήμερα στο δικαστήριο στο Μόναχο επεσήμανε ότι αισθάνεται τυχερός που του δίδεται η ευκαιρία για να δώσει την δική του… οπτική γωνία για την υπόθεση.

Ο Έκλεστοουν κατηγορείται πως δωροδόκησε με 27 εκατ. λίρες τον τραπεζίτη, Γκέρχαρντ Γκριμπκόφσκι, για τη μεσολάβησή του στην πώληση μετοχών στην εταιρεία που έχει στα χέρια ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλήματος της Formula 1.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Έκλεστοουν να πρέπει να καταβάλει το ποσό των 303 εκατ. ευρώ για να αποφύγει τη φυλάκιση, ωστόσο ο ίδιος αρνείται να πληρώσει την εγγύηση καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δεχόταν τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Η δίκη του Έκλεστοουν αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με τον ισχυρό άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού να αναμένεται να αποχωρήσει από την ηγεσία του πρωταθλήματος.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ