2014-04-24 20:46:15
Φωτογραφία για Ο καλύτερος γείτονας του κόσμου! Δείτε πως καλωσόρισε τη νεα ένοικο
Τον γύρο των social media κάνει ένα γράμμα καλωσορίσματος που απήθυνε ένοικος πολυκατοικίας στη νεα του γειτόνισσα που μόλις μετακόμισε εκεί.Σύμφωμα με την Daily Mail, στο γράμμα περιέχονται χρήσιμες συμβουλές, χρήσιμα τηλέφωνα, ακόμα και πληροφορίες για το πότε μαζεύονται τα σκουπίδια.

“Όταν έρεθι ο Χειμώνας και αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την θέρμανση να μου το πεις. Θα σε βοηθήσω σε ό,τι χρειαστείς”, γράφει μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει: “Ο προηγούμενος ένοικος προσπαθούσε

μια ολόκληρη μέρα να ζεστάνει το σπίτι του. Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά εγω το κάνω εδώ και χρόνια και ξέρω τα κόλπα..”

Η καινούρια ένοικος ανέβασε το γράμμα στο Facebook για να δείξει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους.

Ο γείτονας, ονομάζεται Chris, και ενημερώνει σε άλλο σημείο του γράμματος ότι μπορεί έξω να υπάρχει μόνο μια βρύση αλλά μπορεί να την χρησιμοποιεί όποτε θέλει!

Οι λεπτομέρειες που δίνει είναι απίστευτες. Για παράδειγμα ενημερώνει τη νεα γειτόνισσα ότι είναι κωφός από το ένα αυτί οπότε αν κάποιες φορές έχει δυνατά την τηλεόραση να του το πει να την χαμηλώσει αν την ενοχλεί.

Τέλος, της λέει ότι επειδή ξέρει ότι με την τρέλα της μετακόμισης θα δυσκολευτεί να μαγειρέψει, το πρώτο δείπνο το κερνάει εκείνος! Και της επισυνάπτει μάλιστα μια δωροεπιταγή για ένα τοπικό εστιατόριο.
Πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ