2014-04-25 11:00:09
Φωτογραφία για Δείτε ...διαβολικές συμπτώσεις πριν τον τελικό του Σαββάτου
Η ιστορία επαναλαμβάνεται", λένε οι σοφοί και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε. Βλέποντας μάλιστα τι συμβαίνει σε Ελλάδα - Αγγλία - Ισπανία τη φετινή περίοδο στο ποδόσφαιρο, ε, λογικά κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν.

Τι σχέση έχουν όμως αυτές οι τρεις χώρες και γιατί μας ενδιαφέρει ενόψει του τελικού Κυπέλλου; Τα πράγματα είναι απλά...

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (ή ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αν προτιμάτε) βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά 37 ολόκληρα χρόνια.

Τη σεζόν 1976-1977, λοιπόν, οι πράσινοι νίκησαν με 2-1 τον δικέφαλο του βορρά με τους Παπαδημητρίου (29'), Βακάλη (83') και Γκλέζο (90') να σκοράρουν. Τι συνέβη όμως στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο;

Διαβολεμένη σύμπτωση

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας με ένα πόντο διαφορά αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Μάντσεστερ Σίτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τελικά στην 6η θέση, με την πορεία της να μοιάζει λίγο με την εφετινή.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε την κορυφή της Πριμέρα για 8η φορά (ακολούθησε άλλη μία το 1995-1996), αφήνοντας στη δεύτερη θέση με ένα πόντο λιγότερο την Μπαρτσελόνα.

Λέτε να συμβούν τα ίδια ακριβώς πράγματα και φέτος;

Δείτε το video στο http://www.sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ