2012-04-21 21:49:25
Φωτογραφία για ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ: ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η οικονομική εξυγίανση που επιχειρήθηκε φέτος στον ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για την αποδυνάμωση του ρόστερ, όπως ανέφερε ο Δήμος Ντικούδης στη συνέντευξη Τύπου του δεύτερου προημιτελικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα στην Πυλαία και αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά.

«Είναι πολύ θετικό ότι ο σύλλογος θέλει να κάνει εξυγίανση, αλλά πάντα πρέπει να έχεις ένα δυνατό ρόστερ, γιατί υπάρχουν τα εχέγγυα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάξει να είναι συνεπής με τους παίκτες που ξεκινά το καλοκαίρι και να τελειώνει τη σεζόν, αλλά πάντα να κοιτάζει ψηλά. Δεν γίνεται στο όνομα της εξυγίανσης να μην κοιτάζεις ψηλά».

Είπε ακόμα Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Κάναμε κάποιες ήττες στην κανονική διάρκεια που μας έφεραν στην 8η θέση, η οποία μας έστειλε πάνω σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η απραξία των 25 ημερών ήταν κακή για εμάς, αλλά σήμερα (21/04) δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο και το κρατάμε ως θετικό».

Για το μέλλον:

«Δεν σκέφτομαι ακόμα τίποτα για το μέλλον, είναι πολύ νωρίς. Ξεκινήσαμε φέτος τη σεζόν με αγώνες στην Ευρωλίγκα, στη συνέχεια στο Eurocup κι έχοντας πιο δυνατό ρόστερ. Μας κόστισαν κάποιες αλλαγές, κάποιες ήττες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, παρά μόνο να κοιτάξουμε μπροστά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ