2014-04-25 17:49:04
Φωτογραφία για Κοτσόλης: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό
Δικαίωση για τη σκληρή δουλειά και την εξέλιξη που έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν χαρακτήρισε ο Στέφανος Κοτσόλης την παρουσία στον τελικό Κυπέλλου.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ αναφέρθηκε στο πώς περιμένει ο ίδιος τον μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο ρόλο των ποδοσφαιριστών για να μην υπάρχουν παρατράγουδα στις κερκίδες.

Αναλυτικά, ο Στέφανος Κοτσόλης μίλησε για:

-την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό: «Είναι ένα ματς δικαίωσης για εμάς. Ανταμείβονται οι κόποι μας, είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που έχουμε κάνει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά θα αφοσιωθούμε στα play offs».

-το αν θα παίξουν ρόλο οι απουσίες του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πλούσιο ρόστερ από τη μέση και μπροστά. Εμείς εστιάζουμε σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε έναν παίκτη».

-την εξέλιξη του Παναθηναϊκού στην πορεία της σεζόν: «Έχουμε φανείς συνεπείς ότι καθημερινά θα γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος της χρονιάς θα παρουσιάζουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και ο κόσμος θα χαίρεται να τη βλέπει. Αυτό το έχουμε κάνει πράξη και ο κόσμος το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή, που ήταν δίπλα μας».


-το πού θα κριθεί ο τελικός: «Δεν υπάρχουν δυνατά όπλα και μη. Είναι ένας τελικός, όχι ένας μαραθώνιος. Θα παίξουν ρόλο πολλά, η θέληση, η τακτική, η προσοχή στις λεπτομέρειες ή η διαχείριση του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά πολλοί και καλοί παίκτες».

-το αν έχει άγχος ή προσμονή: « Προσωπικά είχα άγχος πριν τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ. Πλέον έχουμε προσμονή για το παιχνίδι. Αν το χαρούμε θα φύγουμε χαρούμενοι στο τέλος, όπως μας λέει και ο προπονητής μας».

-για το ρόλο των ποδοσφαιριστών να μην υπάρχουν παρατράγουδα: «Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο και εμείς οι ποδοσφαιριστές να κάνουμε άλλα μέσα στο γήπεδο. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε όπως πρέπει και να διεκδικούμε τη νίκη στα αγωνιστικά πλαίσια».

-το αν υπάρχουν ομοιότητες με τις άλλες χρονιές που είχαν προωθηθεί παίκτες από τις ακαδημίες: «Θεωρώ ότι υπάρχουν ομοιότητες με τη χρονιά που προωθήθηκαν παιδιά από την ακαδημία, απλά οι συνθήκες φέτος ήταν πολύ πιο δύσκολες διοικητικά και αγωνιστικά. Έγιναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι συν τα προβλήματα που κουβαλούσε η ομάδα. Υπήρχαν πολλά παιδιά και στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Ωστόσο με σωστό προγραμματισμό τα αποτελέσματα είναι αυτά που συζητάμε σήμερα».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ