2014-04-25 20:23:06
Φωτογραφία για ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ είναι αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες και χρόνο σε αρκετούς νεαρούς Έλληνες παίκτες για τη νέα χρονιά.

Παίκτες όπως οι Βέργος και Βούρος από την ομάδα Νέων του συλλόγου και ποδοσφαιριστές όπως οι Κολοβός και Διαμαντάκος θα πάρουν ευκαιρίες από τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Μίτσελ σκέφτεται να επενδύσει όσο περισσότερο γίνεται σε νεαρούς Έλληνες παίκτες, διότι είναι πολύ απλά της άποψης πως σε μία ομάδα από την χώρα μας το ελληνικό στοιχείο πρέπει να είναι πάντα έντονο. Επίσης θα πρέπει να πρωταγωνιστούν και να ξεχωρίζουν στην ομάδα αρκετοί Έλληνες.

Για τον προπονητή του Ολυπιακού δεν θα αποτελέσουν μοναδικό κριτήριο τα φιλικά τεστ με Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Βέβαια στο ματς της Παρασκευής με τους Νεοσμυρνιώτες εκτός από τους ερυθρόλευκους δανεικούς δέσποσαν και παίκτες του Πανιωνίου, όπως ο Ντούνης με δύο γκολ.

Εξάλλου για πολλούς από τους παίκτες που τσεκάρονται έχει επαρκέστατη εικόνα. Εξάλλου ο Μίτσελ έχει διευκρινίσει εδώ και καιρό πως από το... μικροσκόπιό του θα περάσουν μέχρι και παίκτες από την Κ15 του συλλόγου ενώ αρκετά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά θα είναι στην προετοιμασία.


Κατά τα άλλα στο Λιμάνι παρακολουθούν μεν την ονοματολογία που υπάρχει αυτές τις μέρες καθώς και τις πληροφορίες περί αλλαγών στο τεχνικό τιμ, ωστόσο αποφεύγουν να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν το παραμικρό. Παραπέμπουν χαρακτηριστικά στην επερχόμενη συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ, όπου εκεί ο Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει εφ' όλης της ύλης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ