2014-04-26 01:07:07
Φωτογραφία για «Οριστική Λύση Ένταξης στο Σχέδιο της Νέας Ζωής μετά από αγώνα 40 ετών των κατοίκων»
Ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα λύνεται μέσα στην πρώτη θητεία του Γιώργου Δρίκου στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας. Οι κάτοικοι της Νέας Ζωής που επί τέσσερις δεκαετίες λάμβαναν τη διαβεβαίωση από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές ότι το αίτημα τους θα ικανοποιηθεί, αλλά χωρίς αυτό να συμβαίνει, επιτέλους δικαιώνονται.

Σύμφωνα με τροπολογία που ψηφίστηκε την Πέμπτη στη Βουλή των Ελλήνων, κατόπιν προσωπικών ενεργειών του Δήμαρχου Γιώργου Δρίκου, οι οικίες των κατοίκων της Νεάς Ζωής νομιμοποιούνται, μπαίνουν στο Σχέδιο Πόλης και αποκτούν συνεπώς πρόσθετη αξία. Επίσης τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στις περίπου 400 οικογένειες των οικιστών από το Δασαρχείο (100-150.000 ευρώ) με την ένταξη στο Σχέδιο διαγράφονται αυτόματα.

Η τροπολογία αυτή είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών, της άοκνης προσπάθειας και των υψηλών γνωριμιών του Δημάρχου κ. Γιώργου Δρίκου με μέλη της Κυβέρνησης. Γι’ αυτό κατάφερε να επιτύχει, εκεί που ως τώρα όλοι οι προκάτοχοί του είχαν αποτύχει και φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους πολίτες της Νέας Ζωής.


Ο Δήμαρχος Μάνδρας- Ειδυλλίας δήλωσε σχετικά: «Ξεκινά μια Νέα Ζωή, για τη Νέα Ζωή. Μετά από δύο χρόνια επίπονων και επίμονων πιέσεων προς την Κεντρική Κυβέρνηση, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα, κατορθώσαμε να υπερψηφιστεί η τροπολογία και να γίνει Νόμος του κράτους. Το όνειρο 400 οικογενειών γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος ως Δήμαρχος Μάνδρας- Ειδυλλίας που δώσαμε λύση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα».

Θέλω να ευχαριστήσω τον τ. Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρο Καλαφάτη, τον νύν Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νικόλαο Ταγαρά, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργίου κο Σωκράτη Αλεξιάδη, αλλά και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κυρίους Βορίδη, Βλάχο, Μπούρα και την κυρία Μαρτίνου, την Αναπληρώτρια Υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Χριστοφιλοπούλου και το βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Οικονόμου που στήριξαν ένθερμα τις προσπάθειες μας και υπερψήφισαν την πολύ σημαντική για μας τροπολογία».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρέθηκε το jailbreak του ios 7.1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρέθηκε το jailbreak του ios 7.1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ