2014-04-26 01:12:41
Φωτογραφία για Δείιτε ...το αγόρι με την ουρά
Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του πέντε μηνών σήμερα Nuo Nuo, η μητέρα του πρόσεξε στη βάση της ράχης του ένα μικρό εξόγκωμα που όσο μεγάλωνε έμοιαζε με ουρά. 

Σήμερα η «ουρά» του αγοριού έχει φτάσει τα δώδεκα εκατοστά και η μαμά του παρακαλεί τους χειρουργούς στην Changsha της Κίνας να την αφαιρέσουν, κάτι όμως που μέχρι στιγμής θεωρείται απίθανο.

Ο μικρός γεννήθηκε με δισχιδή ράχη, μια βλάβη στη σπονδυλική στήλη που προκαλεί τέτοιου είδους προβλήματα.

Η ανάπτυξη της «ουράς» πιθανότατα άρχισε από τον πρώτο μήνα ανάπτυξης του αγοριού στη μήτρα. Είναι το διάστημα κατά το οποίο τα έμβρυα αναπτύσσουν τον νευρικό σωλήνα από τον οποίο εν τέλει θα σχηματιστεί η σπονδυλική στήλη και το νευρικό σύστημα.

Στις περιπτώσεις δισχιδούς ράχης, εξηγεί η Daily Mail, το οστό που περιβάλλει και προστατεύει τα νεύρα δεν κλείνει εντελώς.

Τα ακριβή αίτια δεν έχουν βρεθεί αλλά έχουν εντοπιστεί αρκετοί παράγοντες κινδύνου, με σημαντικότερο την έλλειψη φυλλικού οξέος πριν και κατά το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη υπάρξει βλάβες στο νευρικό σύστημα.

- See more at: http://arouraios.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ