2014-04-26 06:05:10
Φωτογραφία για Αχαΐα: Άφησε σημείωμα στους δικούς του και εξαφανίστηκε! - Συνεχίζονται οι έρευνες
Άκαρπες είναι οι έρευνες των Αρχών και των εθελοντών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας σε ξηρά και θάλλασα για τον εντοπισμό του 65χρονου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του στις Κάτω Αλυκές από το βράδυ της Τετάρτης και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Οι έρευνες συνεχίζονται με το πρώτο φως της Παρασκευής από τις Αρχές με τη συμμετοχή και εθελοντών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Αχαΐας).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας άφησε ένα σημείωμα την Τετάρτη το βράδυ στους οικείους του το οποίο είχε γράψει πάνω σε ένα δελτίο τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ και στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα εξαφανιζόταν.

Από την Τετάρτη το βράδυ ενημερώθηκαν οι αρχές και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σε αυτές συμμετέχουν πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβαστικής, άνδρες της 6ηε ΕΜΑΚ Πάτρών, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Πατρών, αστυνομικοί, άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της ΕΟΔ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πιθανότατα πάσχει από σοβαρή ασθένεια και πιθανότατα γι΄ αυτό να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή των Κάτω Αλυκών Δυτικής Αχαΐας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ