2014-04-26 14:52:26
Φωτογραφία για Είπαν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Μπάμπη Γούσια
Το τελευταίο αντίο συντετριμμένοι είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του γιαννιώτη ηθοποιού Μπάμπη Γούσια, στο Πέραμα Ιωαννίνων. Στις 12.00 τελέστηκε η κηδεία του στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους και ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο του χωριού.

Πρόσωπα θλιμμένα , μάτια γεμάτα απορία και βουρκωμένα για έναν άνθρωπο, μία καλλιτεχνική ψυχή, που έφυγε τόσο πρόωρα απο τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια , μετά απο την γενναία μάχη που έδωσε απο την Πρωτοχρονιά με τον καρκίνο

Πολλά τα στεφάνια απο φίλους ,συνεργάτες και συγγενείς... Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισε το μεγάλο στεφάνι και το αντίο του Λάκη Λαζόπουλου. Η Κατερίνα Παπουτσάκη , η σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου, Σοφία Παυλίδου και πολλοί ακόμη απο τον καλλιτεχνικό χώρο ήταν στο πλάι του Μπάμπη , στην αρχή του μεγάλου του ταξιδιού "Ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. Στο φως να ντυθεί... σιωπή τώρα, λίγο"

αυτό ήταν ο Μπάμπης Γούσιας ,όπως ακριβώς το είπε ο στενός του συνεργάτης Σταμάτης Κραουνάκης σε μήνυμα στο facebook , o oποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη..

epirus-tv-news.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ