2014-04-26 17:44:08
Φωτογραφία για Βούλιαξε η πλατεία στην πρώτη συγκέντρωση του Τάκη Κωλοτούμπα - Αγνοούνται 3 άτομα που δεν ήξεραν κολύμπι
Σε παρολίγο τραγωδία κατέληξη η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου παντός καιρού Τάκη Κωλοτούμπα.

Η λαοθάλασσα βούλιαξε την πλατεία που μιλούσε ο γνωστός πολιτευτής με αποτέλεσμα να αγνοούνται μέχρι στιγμής 3 άτομα που δεν γνώριζαν κολύμπι.

Συνετριμμένος ο Τάκης Κωλοτούμπας δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως από τη μία τον συγκινεί η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, από την άλλη θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθούν οι 3 αγνοούμενοι.

Μάλιστα ο γνωστός σε όλους υποψήφιος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει όλους τους υπουργούς Παιδείας και Αθλητισμού που πέρασαν από την Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια τονίζοντας πως "δεν γίνεται σε μία χώρα με τόσα χιλιόμετρα ακτογραμμής, να υπάρχουν πολίτες που δεν μπορούν να κολυμπήσουν στη λαοθάλασσα".

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης "κάθε μέρα πρωταπριλιά" καταφτάνει τις επόμενες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός Russel Crow που μέσα από το ρόλο του Νώε έμαθε και είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί με το λαό νέες τεχνικές για το πως επιβιώνουμε σε πλημμύρες.

Τέλος ο Τάκης Κωλοτούμπας δεσμεύτηκε πως στις επόμενες ομιλίες του θα φροντίσει να υπάρχουν ναυαγοσώστες καθώς και θα γίνει προληπτική διανομή σωσιβίων Ένα χιουμοριστικό κείμενο για "υποψηφίους"

politispierias.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ