2014-04-26 18:30:32
Φωτογραφία για ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, αλλά μπροστά του βρίσκεται ο Νο1 στόχος που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης στις δηλώσεις του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα και από αύριο θα ξεκινήσει η δουλειά που θα έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι σήμερα έχουν ρεπό προκειμενου να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχικά.

Βασικό μέλημα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να ξεκουράσει όσο περισσότερο μπορεί ορισμένους παίκτες που βρέθηκαν πολλά λεπτά στο παρκέ στα πέντε ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης αρκετοί ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με ενοχλήσεις. Το γόνατο του Βασίλη Σπανούλη είναι επιβαρυμένο (να θυμίσουμε ότι έμενε εκτός 12αδας στην Α1), ο Στράτος Περπέρογλου προέρχεται από ίωση η οποία τον κατέβαλλε, ο Γιώργος Πρίντεζης βρισκόταν ένα μήνα εκτός λόγω θλάσης στη μέση, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ υπέφερε από το τρίτο ματς και έπειτα με πόνο στον προσαγωγό. Πολλά τα προβλήματα, αλλά πρέπει να ξεπεραστούν ώστε στους τελικούς του πρωταθλήματος να υπάρχει υγεία και φρεσκάδα.

Ένα ακόμη θέμα που αναμένεται να λυθεί αυτή την εβδομάδα είναι η κενή θεση ξένου παίκτη που υπάρχει. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν έχει δηλωθεί ακόμη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού παραμένει τυπικά στο ρόστερ ο Μίρζα Μπέγκιτς και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα τον δηλώσει ή θα προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη για τα ελληνικά play offs.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ