2014-04-26 19:44:14
Φωτογραφία για ΟΑΚΑ: Δυνατή βροχή και «καυτή» ατμόσφαιρα λίγο πριν τη σέντρα του τελικού
Νωρίτερα από το αναμενόμενο άνοιξαν οι πόρτες του Σταδίου - Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το Στάδιο και τους γύρω δρόμους- Πάνω από 350 τα πούλμαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Με την προσέλευση των φιλάθλων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και τις ομάδες να φτάνουν στο ΟΑΚΑ ξέσπασε μικρή ένταση στις κερκίδες όταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες προς τη μεριά των αστυνομικών που βρίσκονται στη νεκρή ζώνη που χωρίζει τους οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ κάποιοι άλλοι πέταξαν καθίσματα.

Στο «παιχνίδι» μπήκαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά σε λίγο διάστημα τα πράγματα ηρέμησαν με την Αστυνομία να ελέγχει την κατάσταση.

Στο μεταξύ 45' πριν τη σέντρα του τελικού ξέσπασε μπόρα πάνω από ΟΑΚΑ, κάτι που δεν πτόησε τους χιλιάδες φίλους των ομάδων που συνεχίζουν να δημιουργούν μια «καυτή» ατμόσφαιρα" στο Στάδιο.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία έχει προχωρήσει από το πρωί σε 34 συλλήψεις φιλάθλων έξω από το ΟΑΚΑ αλλά και σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Οι συλλήψεις έγιναν για κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών, κονταριών, ναρκωτικών και άλλων παράνομων αντικειμένων αλλά και για ρίψεις πετρών και άλλων αντικειμένων εναντίον αστυνομικών.

Τα πρώτα πούλμαν με τους οπαδούς των Θεσσαλονικέων βρίσκονταν ήδη στο ΟΑΚΑ λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι, με την προσέλευση των Θεσσαλονικέων να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 16:00.

Την ώρα εκείνη άνοιξε και η εθνική οδός στο ύψος των διοδίων των Κιούρκων που ήταν κλειστή αφού εκεί είχε σταθμεύσει το κονβόι των πούλμαν που ήρθα από τη συμπρωτεύουσα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μετακινήθηκαν με αυστηρή αστυνομική συνοδεία και ήδη στην μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν καταλάβει τις θέσεις τους στο Στάδιο.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βέβαια θα μπουν από άλλη είσοδο στο ΟΑΚΑ για να μην συναντηθούν με αυτούς της αντίπαλης ομάδας.

Η προσέλευση αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ πριν τις 8 το βράδυ όταν και η έναρξη του μεγάλου τελικού.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ