2014-04-26 19:32:20
Φωτογραφία για ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ... ΤΟ 2ο ΣΕΡΙ ΝΤΑΜΠΛ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στον αυριανό (Κυριακή 27/4) τέταρτο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών κόντρα στην ΑΕΚ.

Αφού έκανε το μπρέικ επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Θρύλος θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στον κόσμο του στον τέταρτο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες θα υποδεχτούν την Κυριακή (27/4 -20.00) την ΑΕΚ αναζητώντας την τρίτη νίκη που θα τους δώσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, που ισοδυναμεί με ισάριθμα νταμπλ.

Ο Γιάννης Νικολάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αλλά όπως ακριβώς και μετά τη νίκη στο τρίτο ματς εμφανίστηκε προσγειωμένος.

«Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κι είναι το κάθε ματς μια διαφορετική ιστορία. Εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας», είπε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Το κλειδί είναι ότι έχουμε δείξει χαρακτήρα στη σειρά των τελικών κάτι που φάνηκε μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα. Επίσης φαίνεται από τη σοβαρότητα και το πάθος που έχουμε γιατί αυτά είναι τα συστατικά για να κερδίσεις τέτοια ματς. Η ομάδα είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη σωματικά και εγκεφαλικά».

Ο Γιάννης Νικολάκης πάντως περιμένει την αντίδραση της ΑΕΚ αφού όπως είπε: «ξέρουμε ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί, αλλά ούτως ή άλλως είναι πάντα επικίνδυνη ομάδα. Ωστόσο θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση, αν και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ