2014-04-26 23:53:04
Φωτογραφία για Σκληρή επίθεση Λαζόπουλου σε Θεοδωράκη: Δε βουτάω σε βρώμικα ποτάμια
Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Σταύρο Θεοδωράκη. "Το "Ποτάμι" προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής", δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να κατέβει την παρούσα στιγμή στον πολιτικό στίβο, και απορεί με το γεγονός πως τα μέσα της διαπλοκής έχουν αγκαλιάσει με υστερία το Σταύρο Θεοδωράκη, αφού "του παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω... Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι’ αυτό".

"Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα"

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης τονίζει χαρακτηριστικά: "ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν".

Ακόμη υπογραμμίζει πως "από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία το ρόλο του", ενώ σχετικά με την άρνησή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το κάνουν καλύτερα από τον ίδιο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ