2014-04-30 17:44:04
Φωτογραφία για Το New York Magazine αναρωτιέται τι κάνει αυτή η γυναικάρα με τον μεσήλικα ηθοποιό Clooney
Όλες αναρωτιούνται τι έχει αυτή η δικηγόρος που τρέλανε τον Clooney αλλά το New York Magazine αναρωτιέται πως αυτή η θεά διάλεξε αυτόν τον μεσήλικα ηθοποιό Όλος ο πλανήτης γνωρίζει πλέον το όνομα της Amal Alamuddin, και όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η Λιβανέζα δικηγόρος που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του πιο ποθητού εργένη του πλανήτη αλλά και να τον κάνει να της προτείνει γάμο.

Το New York Magazine όμως αναρωτιέται... τι κάνει αυτή η πανέξυπνη, όμορφη και στυλάτη γυναίκα με έναν μεσήλικα ηθοποιό του οποίου οι προηγούμενες φιλενάδες ήταν: μια παρολίγο στάρ ροζ ταινιών (Ελισαβέτα Κανάλις) και διαγωνιζόμενη του Dancing with the Stars, όπως ακριβώς ήταν και η Στέισι Κιμπλερ που παρεπιπτόντως ήταν και επαγγελματίας παλαιστής αλλά και μια γκαρσόνα από το Λας Βέγκας (Sarah Larson).

«Αυτό που μάλλον πρέπει να αναρωτηθούμε είναι πως κατάφερε ο Clooney να είναι με μια τόσο έξυπνη και ενδιαφέρουσα γυναίκα;» λέει το New York Magazine.


Συνεχίζοντας το χιουμοριστικό ρεπορτάζ, κάνει τις πιο ωραίες συγκρίσεις. Η Amal μιλάει γαλλικά και αραβικά και προφανώς πολύ αριστοκρατικά αγγλικά καθώς τελείωσε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ο Clooney έκανε απλά μια χαζή προφορά στο O Brother, Where Art Thou?

Η Amal είναι η πιο ωραία δικηγόρος στο Λονδίνο για το 2013 ενώ ο Clooney έχει να είναι ο πιο ωραίος άνδρας από το 2006.

Η... ελεγεία για την Amal συνεχίζει από το άρθρο, το οποίο σημειώνει οτι η Amal μοιάζει με ένα υδρίδιο της Anne Hathaway στο πιο σοφιστικέ όμως, έχει το γούστο της γυναίκας του John Kennedy Junior, Caroline Besset, και είναι κόρη της «Diane Sawyer του Λιβάνου» της Baria Alamuddin, παρουσιάστρια ειδήσεων και πολιτικών εκπομπών αλλά και ανταποκριτρια και συνεργάτιδα των CNN, Al Jazeera, CNBC, BBC και Sky News.

Τέλος η Amal ήταν σύμβουλος του Kofi Annan, έχει πελάτες την Yulia Tymoshenko, τον Julian Assange, και το κράτος της Καμπότζης... ενώ ο Clooney έχει κερδίσει βραβείο για τον ρόλο του ως πράκτορας της CIA.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ