2014-05-04 20:32:15
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90' ΚΑΙ... «ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Παίζοντας σοβαρά και σαν Ολυμπιακός στο τέλος οι Νέοι του Θρύλου πήραν τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανιώνιο στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από τους Ψυχογιό (90’) και Παπασάββα (90’+5’), οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι για φέτος και προτελευταίο συνολικά, πήραν το τρίποντο και πλέον την επόμενη –και τελευταία αγωνιστική- αντιμετωπίζουν στην Τρίπολη τον Αστέρα, θέλοντας να κλείσουν τη χρονιά με νίκη!

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας δύο καλές στιγμές για να ανοίξουν πρώτοι το σκορ. Η μία ήταν στο 32ο λεπτό με τον Ιγνατίδη ο οποίος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, ο επιθετικός του Θρύλου σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η δεύτερη καλή στιγμή ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38’ με τον Λάτσι να πιάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι και κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Γκίνη για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι.


Στην επανάληψη οι πιτσιρικάδες του Μπερντ Στορκ είχαν τον έλεγχο και προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 51’ οι ερυθρόλευκοι έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Σάλιακα να προσκρούει στο δοκάρι του γκολκίπερ του Πανιωνίου και να φεύγει άουτ.

Η πίεση τελικά έφερε και καρπούς για τους Νέους του Ολυμπιακού αφού στο 90’ ο Ψυχογιός πέτυχε γκολάρα και ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπασάββας βγήκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη τελικά στο Θρύλο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Ρεντζής, Σωτηράκος, Μακροστέργιος (66' Ψυχογιός), Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης, Λάτσι, Ιγνατίδης (55' Γαρεφαλάκης), Σάλιακας, Πασαλίδης (87' Καναβέτας).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Βερολίνο οι παρατηρητές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Βερολίνο οι παρατηρητές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ