2014-05-05 21:26:04
Φωτογραφία για Τσάντες-«μαϊμού» εντόπισε η Αστυνομία σε παζάρι στην Λάρνακα
Τσάντες που ήταν απομιμήσεις γνωστών επωνυμιών, θερμικό εκτυπωτή και ηλεκτρονικό υπολογιστή κατάσχεσε χθες η Αστυνομία σε παζαράκι και πρακτορείο στοιχημάτων στη Κοινότητα Λειβαδιών, της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν χθες το πρωί έρευνα σε υπαίθριο παζαράκι που διεξάγεται σε περιοχή της Κοινότητας Λειβαδιών.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε περίπτερο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 32 τσάντες, οι οποίες φαίνεται να είναι απομιμήσεις διαφόρων τσαντών γνωστών επωνυμιών.

Ενα άτομο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας.

Επίσης χθες το απόγευμα μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν, κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας, έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων στα Λειβάδια, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε σε παράνομη λειτουργία το παιγνίδι «ΚΙΝΟ».

Η Αστυνομία εντόπισε επίσης και κατάσχεσε ένα θερμικό εκτυπωτή με το καλώδιο τροφοδοσίας και το καλώδιο επικοινωνίας του με ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με το καλώδιο τροφοδοσίας του και ένα χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ που χρησιμοποιήθηκε από υπό κάλυψη αστυνομικό προκειμένου να παίξει στο παράνομο παιγνίδι.

Και τις δύο υποθέσεις διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.
sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ