2014-05-06 12:20:06
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! (PHOTOS)
Ο Μανωλάς, ο Ντομίνγκεζ και ο Κάμπελ επιλέχτηκαν στην κορυφαία ομάδα του Πρωταθλήματος!

«Ερυθρόλευκο»… χρώμα είχε η ιδανική ομάδα στα φετινά βραβεία Nova Superleague! Οι Κώστας Μανωλάς, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και Τζόελ Κάμπελ βρέθηκαν στους κορυφαίους 21 του πρωταθλήματος, που συνέθεσαν την ιδανική ομάδα της χρονιάς.

Ο πρώτος ήταν ο ένας από τους δύο καλύτερους στόπερ της χρονιάς, ενώ ο «Τσόρι» βρέθηκε στους 7 κορυφαίους μέσους και ο Κάμπελ στους έξι καλύτερους επιθετικούς.

Ο Κώστας Μανωλάς όταν παρέλαβε το βραβείο του, δήλωσε: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν την φετινή σεζόν να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε όλη την σεζόν και μου έδωσε θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ολυμπιακό».

Με την σειρά του, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ τόνισε: «Αρχικώς, για αυτή την διάκριση θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τον κόσμο, τη Nova. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω στην καλύτερη ομάδα. Είναι χαρά και κίνητρο για να μπορέσω να συνεχίσω την επόμενη χρονιά. Έτσι θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω λάβει αυτό το βραβείο».

Ενώ, τέλος, ο Τζόελ Κάμπελ βρίσκεται ήδη στην Κόστα Ρίκα έτσι ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία του με την Εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ