2014-05-07 16:46:53
Φωτογραφία για Πρότυπο οικονομικής διαφάνειας ο Δήμος Περιστερίου
Για την απόλυτη οικονομική διαφάνεια και την υποδειγματική οργάνωση έχει αξιολογηθεί με "άριστα με τόνο" η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου από τους ελέγχους του Υπουργείου Οικονομικών, το Ελεγκτικό Συνέδριο κ.ά. Τα επίσημα πορίσματα τον κατατάσσουν σαν πρότυπο διαφάνειας και σωστής διοίκησης στους Δήμους της χώρας μας!

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών, μετά από έλεγχο που έκαναν, χαρακτήρισαν ως υπόδειγμα τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου.

Χαρακτηριστική είναι φράση από το πόρισμα των ελεγκτών σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου: «Η διάρθρωση και οργάνωση της Διεύθυνσης Οικονομικού είναι υποδειγματική».

Μετά από αυτό τον έλεγχο –που άλλοι Δήμαρχοι τον τρέμουν– ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Παχατουρίδης επισημαίνει ότι είναι πολύ βασική υπόθεση ο κάθε Δήμος, ειδικά αυτή την εποχή, να λειτουργεί με σεβασμό απέναντι στον φορολογούμενο πολίτη και να διαχειρίζεται τα οικονομικά της πόλης του με απόλυτη διαφάνεια.  

Ο Δήμος Περιστερίου όχι μόνο δεν χρωστά και δεν έχει ελλείμματα σε σχέση με τους περισσότερους Δήμους της χώρας, αλλά είναι και ένας οικονομικά εύρωστος Δήμος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ