2014-05-08 21:20:23
Φωτογραφία για Οι στόχοι του συνδυασμού του Απ. Κατσιφάρα για τη νέα θητεία στην Περιφέρεια μεταφέρονται σε κάθε πολίτη της Αχαΐας
Στο πλευρό των πολιτών σε κάθε σημείο και κάθε Τοπική Κοινότητα της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, βρίσκεται καθημερινά ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος μαζί με κλιμάκιο υπ. Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Συζητούν μαζί τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά κυρίως τους αναπτύσσουν τους στρατηγικούς στόχους που έχει ήδη θέσει μέσα από το πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας και για την ερχόμενη πενταετία στο «τιμόνι» της Περιφέρειας.

Ο κ. Αλεξόπουλος μαζί με το κλιμάκιο των συμβούλων επισκέφθηκε προχθές το Λάππα, το Λιμνοχώρι και τον Αλισσό, όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και συνομίλησε με εργαζόμενους αλλά και μέλη της Διοίκησης για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Χθες ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γ. Αλεξόπουλος βρέθηκε στον Ελαιώνα και τα Νικολαίικα του Δήμου Αιγιάλειας, ενώ συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες του σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα ώστε να μεταφέρει το μήνυμα του συνδυασμού «μια ομάδα, ένας στόχος, ένα όραμα».

Τις προηγούμενες ημέρες το κλιμάκιο των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων μαζί με τον κ. Αλεξόπουλο συναντήθηκαν με κατοίκους και επαγγελματίες σε Μετόχι, Ψαθόπυργο και Αραχωβίτικα.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μεγαλύτερο λάθος τού NATO
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μεγαλύτερο λάθος τού NATO
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ