2014-05-09 02:43:11
Φωτογραφία για Με εκπροσώπους του Σωματείου Οδηγών – Χειριστών του Δήμου Πατρέων συναντήθηκε ο Κώστας Σπαρτινός
Ο Κώστας Σπαρτινός συναντήθηκε την Πέμπτη με εκπροσώπους του Σωματείου Οδηγών-Χειριστών του Δήμου Πατρέων στα γραφεία της παράταξης ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και είχε σκοπό την ενημέρωση του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Σπαρτινού σχετικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση της εργασίας τους.

Στο πλαίσιο αυτό οι εκπρόσωποι του Σωματείου επέδωσαν υπόμνημα όπου αναφέρονται στα προβλήματα που σχετίζονται με την διαχείριση των απορριμμάτων, τη διαχείριση του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, την ανακύκλωση, την εικόνα της πόλης και την καθαριότητα της αλλά και τις ελλείψεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό σε διάφορα τμήματα του δήμου. Επίσης, εξέφρασαν την αγωνία τους για την απαξίωση των υπηρεσιών του δήμου και επεσήμαναν το κίνδυνο το γεγονός αυτό να οδηγήσει στην ιδιωτικοποίηση τους.

Ο Κώστας Σπαρτινός σημείωσε ότι οι υπηρεσίες όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, η καθαριότητα κ.α. θα πρέπει να ανήκουν στο δήμο και τους πολίτες του. Δεν είναι επιτρεπτό να περάσουν στα χέρια ιδιωτών. Είναι υπηρεσίες που επιτελούν κοινωνικό έργο και ως τέτοιες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει εγγράφως στα ερωτήματα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι με το υπόμνημα τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ