2014-05-11 22:27:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Συμπλοκές μέσα στη νύχτα – Φορούν κράνη, κρατούν ξύλα και επιτίθενται σε… αντιπάλους
Δύο περιστατικά επίθεσης και συμπλοκών έχουν καταγραφεί μέσα σε τρεις ημέρες στη διάρκεια της νύχτας στο κέντρο της Πάτρας από... αγνώστους που φορούν κράνη και επιτίθενται σε άτομα… αντιπάλων!

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, τρία άτομα, πιθανόν οπαδοί του Παναθηναικού, έχοντας κρύψει τα χαρακτηριστικά τους με κράνη, επιτέθηκαν σε νεαρό, μάλλον φίλαθλο του Ολυμπιακού, που εντόπισαν κοντά στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων και του επιτέθηκαν όχι μόνο με κλωτσιές και μπουνιές, αλλά και με ξύλα.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί μερικές εκδορές από τα χτυπήματα, δίχως να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της αχαικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κανακάρη. Δύο άτομα, πάλι φορώντας κράνη και με ξύλα στα χέρια, επιτέθηκαν σε πεζό και άρχισαν να τον χτυπούν.

Ακόμη, βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν και πόσο τραυματίστηκε το θύμα, καθώς επίσης και αν το συγκεκριμένο περιστατικό έχει σχέση με οπαδικές διαφορές, ή με αντιεξουσιαστές.

Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε επιφυλακή και έχει ενισχύσει τις βραδινές περιπολίες, ώστε να αποφευχθούν και άλλες τέτοιες συμπλοκές.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ