2014-05-11 22:54:05
Φωτογραφία για Το γαλλικό κανάλι 5 αύριο στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης και το Μουσείο σιδηροδρόμου
Το γνωστό γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι 5 ξεκινά από αύριο 15ημερο οδοιπορικό καταγραφής και προβολής τουριστικών περιοχών κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου. Το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού θα ξεκινήσει τις κινηματογραφικές του λήψεις από την Θεσσαλονίκη επισκεπτόμενο τον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης και το σιδηροδρομικό Μουσείο βρίσκεται στο Κορδελιό.

Για το σκοπό αυτό βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη η προϊσταμένη ενημέρωσης του ΟΣΕ κ. Αναστασία Ανωγιάτη η οποία σήμερα επισκέφτηκε του χώρους όπου θα πραγματοποιηθούν τα τηλεοπτικά γυρίσματα. Ειδικότερα, η κ Ανωγιάτη συνοδευομένη από στελέχη του Οργανισμού περιήλθε του χώρους του επιβατικού σταθμού τόσο στους εσωτερικούς χώρους όσο και στις αποβάθρες του σταθμού.

Λίγο αργότερα επισκέφτηκε το σιδηροδρομικό Μουσείο στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης όπου ο πρόεδρος του Μουσείου κ. Ευθύμης Κοντόπουλος ξενάγησε την κ. Ανωγιάτη στους χώρους του Μουσείου και την ενημέρωσε για εκθέματα που υπάρχουν στο Μουσείο.


Ταξιδεύοντας με το τρένο Το τηλεοπτικό συνεργείο μετά την Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσει με τρένο επισκεπτόμενο την Κατερίνη, την Λάρισα, το Λιανοκλάδι καταλήγοντας στο Διακοπτό και τα Καλάβρυτα. Κατά μήκος αυτής της διαδρομής θα γίνονται στάσεις και θα κινηματογραφούνται αρχαιολογικοί χώροι τουριστικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή θα κληθούν να μιλήσουν άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων καθώς και πολιτικοί μεταξύ των οποίων και η υπουργός Πολιτισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί αναφέρουν ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

sidirodromikanea.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ