2014-05-11 22:51:12
Φωτογραφία για Κυριακή του Παραλύτου στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
Την Κυριακή του Παραλύτου στις 11 Μαίου 2014 ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νειλουπόλεως κ. κ.  Γεννάδιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ιστορικό Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Ο Σεβασμιότατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του παραλυτικού αλλά και στην ανάγκη ενός θαύματος στην σημερινή μας εποχή που χαρακτηρίζεται από την απομόνωση και αποξένωση. Το κορυφαίο γεγονός της Αναστάσεως όπως βιώνεται μέσα στην Θεία Λειτουργία αποτελεί την διέξοδο του ανθρώπου από την φθαρτότητα στην αφθαρσία από τα πρόσκαιρα στα αιώνια από τα γαλήνια στα επουράνια.

Στο τέλος ευχαρίστησε τον στρατιωτικό Ιερέα του Ναυστάθμου Αρχιμ. Αλέξιο Ιστρατόγλου για την πρόσκληση του να βρεθεί στον Ναύσταθμο και να ξαναλειτουργήσει αφού και στο παρελθόν το 2010 ως επίσκοπος Μποτσουάνας συμμετείχε στον εορτασμό του Αγ. Νικολάου στις 6 Δεκεμβρίου.

Επίσης δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του για όσα έχουν επιτελεστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια με ανδρεία, τόλμη και δύναμη ψυχής τόσο από το ενδιαφέρον και την υπευθυνότητα του Ιερέα αλλά και των συνεργατών του.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ