2014-05-12 03:45:09
Φωτογραφία για Prison Break στον Πύργο με μία μεταλλική ράβδο
Πέντε κρατούμενοι απέδρασαν την Κυριακή τα ξημερώματα από τα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Πύργου, αφού πρώτα κατάφεραν να παραβιάσουν παράθυρο, με την βοήθεια μια μεταλλικής ράβδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε κρατούμενοι, τέσσερις έλληνες και ένας υπήκοος Πακιστάν ηλικίας 25, 21, 17, 14 και 27 ετών αντίστοιχα, ζήτησαν περίπου στη 1.00 τα ξημερώματα να πάνε στην τουαλέτα.

Οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία, αφού πρώτα ασφάλισαν όλες τις εξωτερικές πόρτες, επέτρεψαν στους κρατούμενους να πάνε στην τουαλέτα. Εκείνη την στιγμή, μία γυναίκα που βρισκόταν εκτός του χώρου των κρατητηρίων λιποθύμησε και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο, μέσα από τον χώρο των κρατητηρίων.

Μπαίνοντας μέσα διαπίστωσαν, ότι οι πέντε κρατούμενοι είχαν παραβιάσει ένα εξωτερικό παράθυρο με την βοήθεια μεταλλικής ράβδου, την οποία είχαν αφαιρέσει από τον χώρο των κρατητηρίων και στην συνέχεια είχαν υπερπηδήσει τον φράχτη που υπάρχει.

Αμέσως ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν οι πέντε δραπέτες. Μάλιστα, οι 3 βρίσκονται ήδη στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ..

Πηγή: ethnos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ