2014-05-12 09:56:07
Φωτογραφία για Λευτέρης Κιντάτος: Ο Ρέμος μου φέρθηκε σαν πατέρας
«Ήρθα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, που πιστεύω ότι αυτό έκανα. Ο νικητής δεν είναι αυτός που θα κερδίσει τελικά το παιχνίδι, είναι αυτός που... θα έχει μία πορεία, μία διάρκεια, που θα αγαπηθεί από τον κόσμο», είπε ο Λευτέρης Κιντάτος σε δηλώσεις του στο protothema.gr λίγα λεπτά αφότου ανακοινώθηκε πως δεν θα είναι αυτός που θα σηκώσει την… πολυπόθητη «κούπα».

Ο νεαρός τραγουδιστής ευθύς και ειλικρινής δεν διστάζει να πει πως ήθελε να είναι αυτός ο νικητής του «The Voice» και εξηγεί: «Όταν λαμβάνεις μέρος σε ένα παιχνίδι –«monopoly» να παίξεις- θες να κερδίσεις. Όταν ένα παιχνίδι έχει σχέση με τη ζωή σου σίγουρα θες να το κερδίσεις αλλά όλα όταν ο Αντώνης Ρέμος μου λέει: «Ξέρεις κάτι θέλω να έρθεις μαζί μου στην Αμερική», ποια μπορεί να είναι η μεγαλύτερη νίκη;».

Τέλος, ο Λευτέρης εξομολογείται πως ο Αντώνης Ρέμος του φέρθηκε σαν πατέρας και λέει: «Είναι μεγάλες στιγμές αυτές που ζω δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Αντώνης Ρέμος. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Μου φέρθηκε σαν πατέρας μου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ