2014-05-12 12:55:53
Φωτογραφία για Ηλεία: Αυτός είναι ο άτυχος 35χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών - Ομολόγησε ο δράστης
"Φοβήθηκα οτι θα βρεθώ στη φυλακή και γι αυτό τον μαχαίρωσα". Αυτό ομολόγησε ο 35χρονος τσιγγάνος που συνελήφθη μετά τη στυγερή δολοφονία του αστυνομικού απο την Ηλεία το σπίτι του οποίου επιχείρησε να διαρρήξει.

Πατέρας δύο παιδιών και μόλις 35 ετών ήταν ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε από αδίστακτο ληστή τη νύχτα στον Πύργο στην προσπάθειά του να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, όλα έγιναν όταν ο 35χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου επέστρεφε από διασκέδαση μαζί με έναν φιλό του. Ενώ οι δύο φίλοι ήταν πεζοί αντιλήφθησαν την απόπειρα διάρρηξης και ο 35χρονος επιχείρησε να σταματήσει και να συλλάβει τον δράστη, παρότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Ωστόσο, ο αδίστακτος ληστής πρόλαβε και χτύπησε δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον άτυχο άντρα, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε τον φίλο του αστυνομικού, που έτρεξε να τον βοηθήσει.


Ο 35χρονος στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Τα ξημερώματα, οι αρχές έκαναν επιχείρηση σε κοντινό καταυλισμό Ρομά και συνέλαβαν έναν άνδρα 35 ετών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως αυτός είναι ο δράστης και συνεχίζουν τις έρευνες στον καταυλισμό για να βρουν και το μαχαίρι με το οποίο έγινε ο φόνος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ