2014-05-12 12:56:05
Φωτογραφία για Με τα χρώματα του Φεστιβάλ Ολύμπου και της Πιερίας «ντύθηκε» το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Welcome στην Ελλάδα! - Welcome στη Μακεδονία! - Welcome στην Πιερία !

Αυτό είναι το πρώτο καλωσόρισμα που δέχονται οι ταξιδιώτες πατώντας το πόδι τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Από την πρώτη του Μάη το Φεστιβάλ Ολύμπου είναι ο φιλόξενος οικοδεσπότης στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, των χιλιάδων ξένων και ελλήνων ταξιδιωτών.

Εκεί ο λαμπερός ΑΓΓΕΛΟΣ, το σήμα του φετινού 43ου Φεστιβάλ, με τα πολύχρωμα φουρφούρια του, υποδέχεται χαμογελαστός με τον ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ τους ταξιδιώτες προτρέποντας τους να επισκεφθούν την Πιερία.

Την Πιερία των Ολύμπιων θεών και των Πιερίδων Μουσών, των μυθικών βουνών και των καταγάλανων ακτών. Την Πιερία των γραμμάτων και των τεχνών και της διασταύρωσης πολιτισμών, την Πιερία του περίφημου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Μεγάλα πανέμορφα πανό έχουν ντύσει τις επιβλητικές κολώνες της αίθουσας αφίξεων, καθώς και την αερογέφυρα των αναχωρήσεων. Μοναδικές εικαστικές συνθέσεις του ταλαντούχου Κατερινιώτη γραφίστα Σπύρου Τσιλιγγιρίδη.


Το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ντύθηκε με τα γοητευτικά χρώματα του Φεστιβάλ Ολύμπου, που αποτελεί πλέον τον πρεσβευτή του πολιτισμού της ΠΙΕΡΙΑΣ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Επίσης, με κομψό και άρτια αισθητικά τρόπο εμφανίζονται οι σημαίες και τα χρώματα της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας που είναι οι τιμώμενες χώρες του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η επιτυχία της παρουσίασης του Φεστιβάλ Ολύμπου στην κυριότερη πύλη αφίξεων και αναχωρήσεων της Βόρειας Ελλάδας δεν θα ήταν εφικτή, αν δεν αντιμετώπιζαν το θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» κ. Αχιλλέας Τοπούζας και ο τεχνικός του αεροδρομίου κ. Θανάσης Μηχαντάς, τους οποίους το Δ.Σ του ΟΡ.ΦΕ.Ο. με ανακοίνωσή του, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ