2014-05-12 14:47:06
Φωτογραφία για Είμαστε περήφανοι για το Rise Up λένε οι eurofans του ΙΝFE Greece
"Εμείς πάντως ξεσηκώσαμε την Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι γιατί με το δικό μας τραγούδι θα χορεύουν το καλοκαίρι. Θυμηθείτε το."

Τάδε έφη το INFE GREECE το σωματείο των οργανωμένων φαν της eurovision που συνόδευσε τους freaky fortune με το risky kidd καθώς και την υπόλοιπη ομάδα μας στη eurovision 2014-που επέστρεψε με τους εκπροσώπους μας από τη Δανία.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι Έλληνες eurofans ευχαριστούν από καρδιάς το δικό μας τραγούδι και την Ελληνική αποστολή που κατάφερε όλες τις ημέρες στη Κοπενγχάγη να ξεσηκώσει το κοινό της αρένας , και να το κάνει να χορεύει στους δικούς μας ρυθμούς. Κάτι που όλοι θαύμασαν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες κάτι που είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Εις πείσμα πολλών ειδημόνων, δηλώνουν ευχαριστημένοι και υπερήφανοι όταν σήκωναν την Ελληνική σημαία βλέποντας τόσες ημέρες όλους να τους δίνουν συγχαρητήρια για το RISE UP αλλά και να το χορεύουν τις δύο βραδιές της διοργάνωσης.

"Σ ευχαριστούμε Θεόφιλε Νικόλα Shane Arthur Μιχάλη Βασίλη . Ξεσηκώσατε την Ευρώπη ασχέτως εάν αυτή μας ξέχασε Πάμε γερά Ελλάδα μας!"
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ