2014-05-12 14:39:55
Φωτογραφία για Ποια είναι η νικήτρια του The Voice που «έφαγε» την Αρετή
Στα 30 της χρόνια, η Μαρία-Ελενα Κυριάκου έχει να μετρά πολλά πράγματα στο ενεργητικό της. Την ολοκλήρωση των σπουδών της, ένα δικό της φροντιστήριο, τρία παιδιά και μια πολύ γεμάτη ζωή, στην οποία προστέθηκε το ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice.

Η ίδια όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στο The Voice είχε δηλώσει ότι: «Επειδή στόχος είναι η φωνή και όχι το σύνολο ή το πακέτο - όπως λέγεται συχνά φωνής με εμφάνιση – πιστεύω ότι ήρθα στο κατάλληλο σόου».

Επίσης όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα όταν έβλεπε αντίστοιχα show, έλεγε στον αδελφό της, ποδοσφαιριστή Κούλλη Παύλου, ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να βγει στην σκηνή και να τραγουδήσει σε κόσμο. Ο ίδιος ο αδερφός της, όμως, είχε εντελώς αντίθετη άποψη και προσπαθούσε από τότε να την παροτρύνει να συμμετάσχει σε κάποιο talent show προκειμένου να αναδείξει αυτό το ταλέντο της.

Στον τελικό του The voice ερμήνευσε με συγκλονιστικό τρόπο το καινούργιο της τραγούδι «Δυο Εγωισμοί» και προκάλεσε τη συγκίνηση της coach της, Δέσποινα Βανδή και όλων όσων βρίσκονταν εκεί!


Ο ποδοσφαιριστής αδελφός

Ένα post των φίλων της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ Λάρνακος ήταν ικανό να συγκινήσει την Μαρία Έλενα Κυριάκου παραμονές του τελικού

Το post το οποίο αναρτήθηκε στο Facebook των φίλων της ομάδας της Λάρνακας έγραφε χαρακτηριστικά "Καλή επιτυχία στην Μαρία Έλενα στο The Voice LIVE, Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ Λάρνακας εύχεται στην Μαρία Έλενα Κυριάκου κάθε επιτυχία στα LIVE του The Voice τα οποία αρχίζουν την Παρασκευή 4/4."

Στην συνέχεια του post αναφέρεται για τους "δεσμούς" της αγαπημένης τραγουδίστριας με την ομάδα αφού ο λατρεμένος της αδελφός, ο Κούλλης Παύλου είναι ποδοσφαιριστής εκεί "Η Μαρία Έλενα, η οποία είναι η μεγαλύτερη αδελφή του ποδοσφαιριστή μας Κούλλη Παύλου και πιστή οπαδός της ομάδας μάγεψε τους 4 coach blind auditions και τελικά επέλεξε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Στα Battles προκρίθηκε και είναι πανέτοιμη να μαγέψει ξανά με την φωνή της στο LIVE της Παρασκευής. "

"Η Μαρία Έλενα χρειάζεται την απαραίτητη στήριξη για να κερδίσει την επιτυχία που τόσο πολύ αξίζει ξεκινώντας από το LIVE την Παρασκευή 4/4."

Η ίδια, μάλιστα, συγκινημένη τους απάντησε "Ευχαριστώ θερμά την αγαπημένη μου ομάδα ΑΕΚ για τη στήριξη της".

Τα όνειρά της

Η φιλόλογος από την Κύπρο είναι μητέρα τριών αγοριών.

Τραγουδούσε πάντοτε σόλο στο σχολείο, και είχε δύο όνειρα όταν ήταν μικρή: να γίνει δασκάλα και τραγουδίστρια: «Αγόραζα κιμωλίες από το περίπτερο, χρησιμοποιούσα το πίσω μέρος της πόρτας του δωματίου ως πίνακα και έκανα μάθημα σε φανταστικούς μαθητές», λέει, αναφερόμενη στο πρώτο σκέλος του μεγάλου της παιδικού διχασμού: «Συνήθως παρέδιδα το μάθημα που είχα την επόμενη μέρα. Μάλιστα το έκρυβα από τους γονείς μου για να μη θυμώσουν που χαλούσα την πόρτα. Από την άλλη, τυλιγόμουν με το σεντόνι, το έκανα τουαλέτα, ανέβαινα στις σκάλες του σπιτιού, έβαζα τους γονείς και τα αδέλφια μου να κάθονται από κάτω και έκανα τη μεγάλη ντίβα σε συναυλία. Τους έκανα αστεία, τραγουδούσα. Αργότερα κλείστηκα στον εαυτό μου. Αφοσιώθηκα στα παιδιά μου και στη δουλειά και παράτησα το τραγούδι. Πήγαινα μόνο περιστασιακά σε κάποιες συναυλίες που με καλούσαν φίλοι μου συνθέτες. Αλλά πολύ επιλεκτικά».

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ